Sandtec AS

Treindustri - Sherwin Williams

TreindustriMetallindustri

 

 

Overflatebehandling av tre
Sherwin- Williams med varemerket Becker Acroma er markedsledende i Europa med over 140 års erfaring innen overflatebehandling av tre.
Sherwin- Williams leverer til mange ulike bransjer innen den trebearbeidende industrien.                     Sammen med sine kunder arbeider Sherwin- Williams for å få den beste løsningen når det gjelder maling, lakk og beis.

Selskapet tilbyr kundetilpassede løsninger med fokus på kvalitet, holdbarhet og kostnadseffektivitet. Produktene er utviklet med tanke på så vel det indre som det ytre miljøet.

Miljø                                                                                                                                                        Skjerpede miljøkrav og nye teknologier får mange virksomheter til å bytte fra de tradisjonelle løsemiddelbaserte produktene til vanntynnbare produkter. Becker Acroma er pioner innen utviklingen av vanntynnbare malinger og lakker, og har i 30 år ligget i spissen når det gjelder nyutvikling av teknologi og innovasjon.

Sherwin Williams kan sammen med Sandtec AS gi deg råd om hvordan du kan overholde VOC-forskriften.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har nå fått de helt nye brosjyrene/ produktkatalogene fra Sherwin Williams. 

Trykk på bildene av katalogene for å få opp katalogene som pdf. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekniske datablad

Sikkerhets datablad

 

 

 

SANDTEC AS, Jærveien 104, 4318 Sandnes, tlf.: 51674790, Faks.: 51675844, mail: post@sandtec.no, org. nr.: 960 276 132