Sandtec AS

Metallindustri - Tikkurila

TreindustriMetallindustri

Temaspeed - Industriell Maling Service
Temaspeed er handelsnavnet til Tikkurila Coatings sitt nettverk av industriforhandlere.                                 Vi tilbyr et stort utvalg av produkter til metallindustri og metalloverflater.                        

Uansett hvilken industriell overflatebehandling eller malingssystem man velger får man den riktige nyanse ved å benytte Temaspeed brekkesystem. Temaspeed Premium fargebank inneholder mer enn 11 000 resepter og dekker alle store internasjonale fargekart som; RAL, NCS og British Standard.

I sine løsninger til ytterbehandling har Tikkurila med seg over 100 års erfaring innen utvikling og påføring av ytterbelegg. Tikkurila utvikler kontinuerlig innovative produkter for å øke beskyttelsesegenskapene, samtidig som antallet lag reduseres for å redusere kostnader og øke miljøvennligheten.

Les mer om Tikkurila sine produkt her: http://www.tikkurila.se/industrifarger/metallytor/metallytor/metallprodukter

 

Her finner du brosjyrer om produktene til Tikkurila:

http://www.tikkurila.se/industrifarger/metallytor/broschyrer_om_metallytor

 

 

NORSOK M-501:

Flere av Tikkurila sine malingssystem har bestått kravene i NORSOK standarden M-501. Dette innebærer at produktene har bestått en av de mest krevende testmetodene på markedet. Testplatene blir testet i salttåke og UV-lys i totalt 4 200 timer ifølge ISO 20340. Den forventede levetiden til malingssystemene som har bestått kravene er 20-25 år. Her kan du lese mer om testen

Disse malingssystemene bestod testen:

 Les mer her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SANDTEC AS, Jærveien 104, 4318 Sandnes, tlf.: 51674790, Faks.: 51675844, mail: post@sandtec.no, org. nr.: 960 276 132