Sandtec AS

Interiørpleie


 

I tekstilene samles det mange ulike typer smuss, alt i fra støv og grus til olje og sjokolade. Begynn alltid med å støvsuge bort den smussen som er synlig og løs.
Vask så interiøret for til slutt å rense seter og matter av tekstil. For rens bruker man en rensemaskin eller en vannstøvsuger.
 
For vask av interiør bruker man Sauberman sammen med en klut eller svamp. For å komme til i overalt  kan en liten flatpensel, oppvaskbørste, trykkluft eller lignende være nyttig.

 
For vask av tekstil begynner man med å spraye Sauberman på det som skal renses, bruk aldri Sauberman eller andre midler i maskinen.  Følg doseringsanvisningen på etiketten. La middelet få virke i 5-10 minutter. For å øke effekten kan man bruke lunket vann i maskinen. Man kan også bearbeide vanskelige flekker med en børste, da løsner smussen med en gang. Tyggegummi eller lignende fjernes med tjærefjerner.

Sug siden opp all væske fra seter/gulv/tak med rensemaskinen eller en vannstøvsuger. Forsøk å få med så mye som mulig, da får man kortere tørketid.
Det er en fordel å bruke gjennomsiktlig munnstykke ved rens.

Vær nøye med å ikke legge bilmatter på ett fuktig gulv, da unngår man muggdannelse i bilen.

Når man er ferdig tømmer man rensemaskinen/støvesugeren.

Sauberman kan brukes på alle typer av tekstiler, men vi anbefaler alltid å gjøre en prøve først.

Applied Chemicals Produkter

Sauberman                          
Tjærefjerner

SANDTEC AS, Jærveien 104, 4318 Sandnes, tlf.: 51674790, Faks.: 51675844, mail: post@sandtec.no, org. nr.: 960 276 132